Tre svärd (Three of Swords): Smärta

Tarotkortens betydelser

Astro / Tarotkorten

Tre svärd i tarot, three of swords

Förlust, separation, smärta, att bli avvisad, att bli sårad av andra människor, bli dåligt behandlad, att bli sviken, bedragen, förråd, och dylikt.

Smärtan i 3 i svärd kommer alltid utifrån och på grund av andras handlingar och leder till att man känner hjärtesorg under en period.

Svärd står för tankar och idéer, kommunikation, skvaller, sjukdom och problem. Treor står för samarbete och grupper av människor.

Allmän betydelse - Kortet symboliserar frånvaro och splittring. För en kvinna, kan kortet betyder att hennes älskare har lämnat henne.

Jobb - Du blir bedragen, sårad, lurad av andra i din omgivning. Kanske har du på grund av någons eller någras illojalitet förlorat jobbet. Depression och bitterhet kan hålla dig borta från arbetslivet. Du är besviken just nu, men tiden läker alla sår.

Kärlek - Förlust, separation, smärta, att bli avvisad, att bli sårad av andra människor, bli dåligt behandlad, att bli sviken, bedragen, förråd, m.m. Någon i din ogivning sviker dig och du känner dig oerhörd sårad.Ekonomi - En tredje person lurar dig på det ekonomiska området. Du får inte pengarna som du väntar på att få.

Astrologisk korrespondens: Saturnus i vågen: Andra dekanen i vågen (1–11 oktober)

Svärdsviten

Svärd

Luft

Intelligens

Ess Åtta
Två Nio
Tre Tio
Fyra Page
Fem Riddare
Sex Drottning
Sju Kung

Sviter och element

Sviterna i tarot - Bägare, Stavar, Mynt och Svärd.

Elementen i tarot - Vatten, Eld, Jord och Luft.

Tarot: en introduktionsvideo - En introduktionsvideo i tarotkortens värld.