Ess i pentagram (Ace of Pentacles): Ny investering

Tarotkortens betydelser

Astro / Tarotkorten

Ess i pentagram i tarot, ace of pentacles

En förbättring i den materiella standarden. Pengar på väg. En vinst, högre lön. Ett kontrakt. Något som utgör en källa till pengar.

Att börja lita på sig själv eller någon annan. Ibland att unna sig något som kostar pengar. En investering som kommer att löna sig senare. Konkreta steg som kommer att ge dig mer tygghet och säkerhet, och har inte så mycket med önskedrömmar att göra, utan det man gör är praktiskt och välgenomtänkt.

Mynt står för det materiella, ägodelar, pengar och för det praktiska. Ess står för nya början.

Allmän betydelse - Kortet representerar fulländad belåtenhet, nästan extasi. Kortet kan också stå för intelligens och pengar, förbättrad ekonomi och en otrolig möjlighet.

Jobb - Kortet kan också stå för ett nytt arbete som innebär en ny inkomstkälla eller ett erbjudande som kan eller inte kan leda till jobb.Kärlek - I kärlek betyder Ess i Pentagram att du träffar någon ny, men att det är en djup vänskap som inleds och som kommer att växa med tiden, och som känns bra och stabil. Vänskapen kan utvecklas till något mer, men ni kan också förbli bara vänner. Om du befinner dig i en relation, betyder kortet att ni två får mer förtroende för varandra, att ni gör en inköp tillsammans eller att du får en gåva.

Ekonomi - Du gör en investering som blir en källa till inkomst. Kanske behöver du arbeta mindre tack vare den här investeringen. Det kan vara fråga om fastigheter, aktier eller något annat. Pengarna är inte omedelbara men kan växa i framtiden.

Astrologisk korrespondens: ”Roten till jordens krafter” – Oxen, jungfrun och stenbocken

Pentagramsviten

Mynt

Jord

Resurser

Ess Åtta
Två Nio
Tre Tio
Fyra Page
Fem Riddare
Sex Drottning
Sju Kung

Sviter och element

Sviterna i tarot - Bägare, Stavar, Mynt och Svärd.

Elementen i tarot - Vatten, Eld, Jord och Luft.

Tarot: en introduktionsvideo - En introduktionsvideo i tarotkortens värld.