Horoskop 2021 för tvillingarna

Astro / Horoskop / Horoskop 2021

Tvillingarna 2021 horoskop

Väduren | Oxen | Tvillingarna | Kräftan | Lejonet | Jungfrun | Vågen | Skorpionen | Skytten | Stenbocken | Vattumannen | Fiskarna

Tvillingarna 2021

Kort horoskop tvillingarna 2021

Saturnus håller på att omstrukturera dina uppfattningar under 2021 och Jupiter skapar mer inlärning något som gör att du börjar se saker från fler och bredare perspektiv. Du kan se den stora bilden och du kan också fungera väl i rollen som lärare eller vägledare. Du kan dessutom beröra andra när du pratar och du har inflytande. Under 2021 fortsätter det sociala livet att expandera och om du fortfarande är singel kan du hitta någon under året i synnerhet mot årets sista två månader. Under året är du energisk och rättfram. Du har större rörelsefrihet jämfört med förra året. Du kan ibland överanstränga dig. Maj till juli kan fler möjligheter dyka upp för dig och du kan göra fler vinster. Mot hösten kommer däremot månförmörkelsen i oxen att innebära att det kan vara bra att börja ta det lugnt eftersom jobbsituationen håller nog på att förändras stegvis under 2021-22.

Saturnus och Jupiter i vattumannen kv. Uranus

Saturnus i vattumannen kommer under 2021 att påverka ditt sätt att tycka och tänka något som sker över tid. Att se verkligheten såsom den är blir mycket viktigare och något som du kan integrera stegvis i din världsbild så att säga. Att du ändrar uppfattningar under 2021 och fram till våren 2023 kan bero på många olika saker såsom resor, möte med nya människor, nya erfarenheter, nytt jobb, nya studier, och så vidare.

Jupiter befinner sig också i ditt nionde hus i huset för långa resor, högre utbildning och distansrelationer under 2021 och därför kommer du att kunna lära dig att se livet från många olika perspektiv.  Du lär dig tolerans och många tvillingar blir duktiga i rollen so lärare, mentorer och vägledare.

Jupiter kan också skapa de möjligheter som ni söker för att exempelvis studera utomlands. Jupiter hjälper dig att se det positiva och det goda. Hjälp kan komma från professorer, mentorer, etc. liksom från människor från andra länder. Om du jobbar med sådana yrken som har att göra med det nionde huset, ex. lärare, filosof, samhällsvetare, journalist, och dylikt, utvecklas din karriär i en stabil och bra inriktning.

Med både Saturnus och Jupiter i det nionde huset kommer en del av er dock att uttrycka deras tankar, åsikter, idéer med försiktighet. Bittra tankar och föreställningar är också möjliga men Jupiter skapar hopp i vissa fall genom tron på högre makter.

Nästa år igen det vill säga år 2022 är dock Saturnus ensam i vattumannen och kan alstra lite mera pessimism. Du behöver också själv ta ansvar för det du tänker och det som du säger. Det är inte omöjligt däremot att det blir svårare för dig att göra dig hörd och en del av er känner sig i viss mån censurerade. Det man lär sig är att ha tålamod samt att inse att man inte alltid behöver ha rätt eller göra sig hörd exempelvis.

Saturnus i det nionde huset kan antigen skapa resehinder eller ett tvång att resa mer än man har lust med. I vissa fall kan även de resor som man gör vara lite jobbigare. Man har kanske mycket bagage med sig exempelvis eller så finns det annat som inte är bekvämt. Relationer med personer från andra länder kan också visa sig vara jobbiga. Detta mildras dock av Jupiters inverkan under 2021.

Kvadraturerna som bildas till Uranus under 2021 kommer att alstra många nya insikter och du kommer att inse saker som du tidigare tog för givet eller inte ifrågasatte.

Pluto i stenbocken trigon Uranus i oxen

Pluto är kvar i stenbocken men det åttonde huset är år 2021 lite lättare att hantera med färre antal energier. Pluto kan alstra ekonomiska vinster å ena sidan och å andra sidan har ni förmågan att påverka andra på djupa sätt. Pluto i stenbocken i det åttonde huset är en bra influens för dig som jobbar som psykolog, terapeut, läkare, som coach och liknande eftersom du får nog kontakt med folk på en djupare nivå.

Förra året har nog varit intensiv för tvillingarna med många energier i det åttonde huset och den ständiga kvadraturen till planeten Mars i väduren under hela hösten något som kan ha alstrat förluster och konflikter med andra. Det är inte möjligt vissa tvillingar även haft dålig självkänsla och juridiska problem. Men 2021 är nog mycket lugnare. Du kan nu fokusera på att återhämta dig i psykisk och i vissa fall i fysisk mening. De förändringar som äger rum påverkar dig på djupet och är dessutom ganska subtila.

Pluto hjälper dig att hitta och utveckla annars din inre styrka liksom dina inre gåvor annars.

Förmörkelserna i skytten och tvillingarna

En solförmörkelse äger rum i tvillingarna den 10 juni medan ytterligare två förmörkelser äger rum i skytten: en månförmörkelse den 26 maj samt en solförmörkelse den 4 december.

Under årets gång fortsätter därför dina relationer att gå genom förändringar något som betyder att du träffar många nya människor och inleder nya relationer. Vissa tvillingarna kan precis som det var fallet förra året både gifta och skilja sig eller byta livspartner. Om du verkligen vill ha en ny livspartner och är fortfarande singel är det nog rätt år att möta själsfränden.

Jupiter i fiskarna 13 maj – 28 juli

Under tidsperioden 13 maj – 28 juli kommer Jupiter, expansionens, turens och möjligheternas planet, att besöka fiskarnas tecken och påverka huset för framgång och karriär. Under denna tidsperiod och under nästa år 2022 kommer Jupiter i fiskarna att alstra många möjligheter för tvillingarna men i vissa fall är det svårt med den praktiska sidan. Det finns ingen organisering. Du som är kreativ och som jobbar med musik, dans, film, teater kan ha större framgångar. Man kan också förlora sig i fantasier som har med storhet och framgång att göra medan det samtidigt är svårt att få någonting gjort. Samtidigt är denna energi ganska generös och du vill inspirera och hjälpa andra. Vissa tvillingar blir osjälviska och generösa och vill hjälpa andra människor på alla möjliga sätt i synnerhet om det går. De tänker mer på andra och mindre på sig själva. På grund av en sextil till Pluto kan vissa tvillingarna ge bort pengar men de kan också jobba med sig själva och det som trodde var viktigt, såsom prestige och titlar blir mindre viktigt. Tvillingarna kan dock själva få mer hjälp av diverse människor som har makt och inflytande.

Månförmörkelse i oxen samt nordnoden i oxen

Den 19 november är det månförmörkelse i oxen medan månens norra nod flyttar över till oxens tecken den 23 december. Detta innebär att förmörkelserna börjar flytta över till oxen och skorpionen. Detta innebär stegvisa förändringar under hösten 2021 samt 2022-23 som påverkar hälsa och jobb. Nordnoden i oxen ber dig att ta det lite lugnare för att en bra förändring som passar dig blir möjlig under nästa år.

Kärlek och relationer

På grund av en förmörkelse i tvillingarna samt en två förmörkelser i tvillingarna händer det mycket i det sociala livet.

Det finns många tillfällen då du kan träffa nya människor och inleda nya relationer men lite drama är möjlig under hela året.

Icke desto mindre är nog november-december bästa tiden för att inleda en ny kärleksrelation eller att ta en relation till en seriösare nivå. Venus går retrograd den 19 december 2021 fram till slutet av januari 2022 något som kan innebära en risk för att träffa människor som ser bra ut men de kan göra dig besvikna. Det är bra om du tar det försiktigt vad gäller känslomässiga affärer.

Du är rättfram och du har din krigiska sida under detta år från mars månad till slutet av året. Du vågar säga vad du tycker men du kan också blanda passion och beslutsamhet. Du har också tack vare dina psykologiska insikter ha lätt för att förstå dig på andra och deras behov.

Även under våren kan nya relationer inledas men det finns nog alltid en risk för sårbarhet och för besvikelse. Man känner nog inte att man måste välja sida i lika stor utsträckning dock under 2021.

Under sommaren, juni och juli är tider med många korta resor och du har också rätt så mycket att säga och ganska mycket att klaga på med.

Jobb, yrkesliv, pengar

När det gäller jobb, yrkesliv och pengar kommer du under perioden 13 maj – 28 juli att hitta fler möjligheter och om du söker kan du få nytt jobb. Mars i kräftan under tidsperioden 23 april – 11 juni kan också hjälpa dig att tjäna mer pengar. Samtidigt kan din ekonomi också utmanas under maj och juni i synnerhet.

Under årets gång har du däremot rent allmänt högre energinivåer än du hade förra året och större rörelseförmåga. Du får nog mer gjort. Du kan springa ärenden. Du förhandlar och du bryr dig om att övertyga folk. Du har en uttröttlig energi.

Eftersom en månförmörkelse äger rum den 19 november och eftersom norra noden flyttar över till oxens tecken den 23 december, kommer du också att behöva lära dig att ta det lugnt och slappna av. Om möjligt, delegera. Men hösten är en tid med mer stress, mer att göra. En del av er kan byta jobb eller tänka sig att göra det. Om hälsoproblem uppstår gäller det att ta lite semester under en tid så att du kan återhämta dig.

Under 2022 kommer Jupiter i fiskarna och förmörkelserna i oxen-skorpionen att alstra antigen en tid för vila, avslappning liksom generositet från din sida eller en tid med oändliga möjligheter som omvandlar ditt yrkesliv till något som överskrider dina vildaste fantasier. Oavsett vad kommer du som person att gynnas. Att göra det som känns rätt och det som är rätt för dig blir viktigare än allt annat.

Gott nytt år!

Väduren | Oxen | Tvillingarna | Kräftan | Lejonet | Jungfrun | Vågen | Skorpionen | Skytten | Stenbocken | Vattumannen | Fiskarna