Stenbocken: Sådan var du som barn

Astro / Astrologiskola / Stjärntecken /

Twice.se erbjuder även dagens horoskop, veckohoroskopet, månadshoroskopet och årshoroskopet för varje stjärntecken.

Stenbocken i astrologin

Stenbocksbarnen är duktiga i skolan och de tycker även om idrott. De är kloka och de handlar inte impulsivt. De älskar sina mödrar väldigt mycket.

Stenbocksbarnen är sällan egoistiska eller själviska. De inser viktigt att det är viktigt att kunna klara sig själv och de tar tidigt ansvar för sina egna handlingar.

 

 

Stenbocksbarnen är mycket smarta, de förstår allt med lätthet och de tycker om att läsa böcker. De tycker om att vara för sig själva, både för att kunna läsa och för att kunna göra sina läxor i lugn och ro. De tycker om främmande språk, känner en dragning till litteratur, men de är inte så intresserade av matte eller andra exakta vetenskaper. För det mesta är de mycket friska barn, de älskar att leka ute i det fria och de vill gärna vara ute i naturen.

De har lätt för att få vänner mycket för att de gillar idrott, fotboll och simning. Stenbocksflickorna kan betraktas som pojkaktiga.

 

 

De behöver mycket kärlek, även om de inte alltid uttrycker detta. De känner en stor dragning till modern, som de kommer att betrakta som ett exempel i livet. De gillar inte att bli emotsagda.

De visar inte prov på egoism och aggression, de är aktsamma och mycket kloka. De lyckas tidigt klara sig själva. De tar ansvar för sig själva och sina handlingar. De är försiktiga och de handlar inte impulsivt.

 


Planeter och hus

De 9 Planeterna. Vad står varje planet för och vilka är de?

De 12 husen (kort version). Kortfattad info om varje hus.

De 12 husen. En längre version av vad de 12 husen står för.

Aspekterna. Lär dig mer om de olika aspekterna som skapas mellan planeterna.

Stjärntecken

Allt om varje stjärntecken. Här står det hur vi påverkas av stjärntecknet som vi är födda i.

Känner du att du läser om fel stjärntecken? Ta reda på ditt "verkliga tecken" enligt sidoreal horoskop.

Astrologins och horoskopens historia

Horoskopbild

Läs om hur läran om himlakropparna har utvecklats.

Vad är ett horoskop?

Ett födelsehoroskop bygger på en tolkning av planeternas position och stjärnhimmlen tiden vid din födelse. Man kan kalla det ett ”kosmiskt identitetskort". Horoskopet består av tre delar: 1) de tolv husen 2) de tio planeterna 3) zodiaken med de tolv stjärntecknen.

De romerska och grekiska gudarna

Planeter och asteroider har blivit kallde efter grekiska och romerska gudar.