Skytten: Sådan är du som vuxen

Astro / Astrologiskola / Stjärntecken /

Twice.se erbjuder även dagens horoskop, veckohoroskopet, månadshoroskopet och årshoroskopet för varje stjärntecken.

Skytten i astrologin

Du styrs av Jupiter - den största planeten i solsystemet. Du gör därför saker i "stor skala".

Du söker dig ständigt framåt, och vill expandera i flera inriktningar. Det bästa sättet att uppnå detta är att resa. Du vill så gärna se hela världen. Du reser dock även genom at läsa om filosofi, historia, vetenskap. Du vill veta allt.

 

 

Tvilligarna är nyfikna, varför de vill veta lite av allt. Din önskan att veta är dock annorlunda - du vill veta hur världen är strukturerad och hur den fungerar. Du söker ständigt svar på frågan: "Varför?". Du vill veta vad meningen med livet är och är därför mer filosofisk. Du känner dig mycket väl till mods i akademiska miljöer. Dessutom kan du riskera i spel samt börja investera inom riskabla områden.

Skyttens livsinställning

Du tycker om öppna landskap, naturen, djuren. Din attityd till livet får andra att tycka om dig. Få av dem vet att du bakom den humoristiska fasaden kan dölja en stor smärta.

 

 

Även då du är sarkastisk och tror att du är rolig, kan du få andra att skratta - eftersom ditt sätt att vara är öppen och ärlig.

Du jobbar hårt men du festar väldigt mycket också. Du är dock framför allt en sökare. Du gillar gåtor och att hitta lösningen på mysterier.

Skyttens egenskaper

Du är via din natur ambitiös, trots att du inte gillar att göra det som du måste göra och vad andra tycker att du borde göra. Du är i stånd att jobba mycket för att erhålla det som du vill ha. Det som gör att du vinner i dina relationer till andra är din förmåga att sprida glädje runt omkring dig. Du tar seriösa ting i livet med lätthet och andra smittas av din entustiasm och din positivitet.

 


Planeter och hus

De 9 Planeterna. Vad står varje planet för och vilka är de?

De 12 husen (kort version). Kortfattad info om varje hus.

De 12 husen. En längre version av vad de 12 husen står för.

Aspekterna. Lär dig mer om de olika aspekterna som skapas mellan planeterna.

Stjärntecken

Allt om varje stjärntecken. Här står det hur vi påverkas av stjärntecknet som vi är födda i.

Känner du att du läser om fel stjärntecken? Ta reda på ditt "verkliga tecken" enligt sidoreal horoskop.

Astrologins och horoskopens historia

Horoskopbild

Läs om hur läran om himlakropparna har utvecklats.

Vad är ett horoskop?

Ett födelsehoroskop bygger på en tolkning av planeternas position och stjärnhimmlen tiden vid din födelse. Man kan kalla det ett ”kosmiskt identitetskort". Horoskopet består av tre delar: 1) de tolv husen 2) de tio planeterna 3) zodiaken med de tolv stjärntecknen.

De romerska och grekiska gudarna

Planeter och asteroider har blivit kallde efter grekiska och romerska gudar.