Horoskop 2024 för skytten

Horoskop / Horoskop 2024

Lejonet 2021 horoskop

Väduren | Oxen | Tvillingarna | Kräftan | Lejonet | Jungfrun | Vågen | Skorpionen | Skytten | Stenbocken | Vattumannen | Fiskarna

Skytten 2024

Socialt liv, kärlek och vänskap

Det är på detta område som de största förändringarna äger rum under årets gång. Pluto i vattumannen hjälper dig att påverka andra tack vare djup insikt och personlig magnetism. Saturnus fortsätter lära sig läxor som har att göra med familj, tillhörighet och trygghet. Det sociala livet får däremot ett uppsving under årets gång. Du behöver inte möta en helt ny partner när det gäller kärlek å andra sidan men har du redan någon i ditt liv kan förhållandet tas till en ny fas, exempelvis förlovning och barn.

Pluto i vattumannen: 21 jan – 2 sept samt 19 nov – 8 mars 2043

Pluto spenderar hela åtta månader i vattumannen, ditt tredje hus för korta resor, samt kommunikation och interaktion. Huset förknippas även med grannar och syskon, samt inlärning och kontrakt. Pluto i detta hus alstrar förändringar i grannskapet, något som kan innebära att grannar flyttar och man får nya grannar. Man kan själv flytta till andra grannskap.

Pluto vill gräva djupt och söker sanningen. Man kan bli besatt med att vilja avslöja sanningen. Man kan även ifrågasätta allt man vet och hör. Det finns även en risk att man även blir lite mera manipulativ i interaktionen med andra, även när man påstår sig vara ärlig.

Icke desto mindre blir man bättre på att uttrycka det man känner, tycker och tänker, på ett trovärdigt sätt. Därför ökar ens sociala makt. Man kan påverka andra på ett helt nytt sätt. Djupa meningsfulla samtal föredras. Man vill inte bara prata för att säga något. Innerst inne kan man också söka kunskap. Det är viktigt att ständigt ifrågasätta sig själv också eftersom man kan utveckla en vana av att endast se det onda hos en annan.

Det finns ett större behov av att kommunicera rent allmänt, i tal eller skrift. Därför kan du även blogga eller göra tik tok videor eller liknande.

Du kan även bli besatt av att lära dig mer och att göra utredningar som leder till att sanningen om någon person eller företeelse avslöjas. Du förlitar dig mer på din magkänsla också. Om du har skrivuppgifter framför dig får du tack vare Pluto i vattumannen bra fokus.

Plutos kvadratur till Uranus under 2024 och en del av 2025 kan dock leda till irritation och konflikter på jobbet, liksom rent generellt. Det är bra att försöka köra försiktigt med.

Efter den 25 maj, med Jupiter i tvillingarna däremot, träffar du många nya människor och känner dig också lyckligare över det stöd och hjälp som du får av dina vänner.

När du kommunicerar med andra under Plutos inflytande i det tredje huset, känner du verkligen att det som du säger spelar roll och du har en ny känsla av självförtroende.

Under denna transit kan en del av er också bli besatta med att röra på sig och göra många kortare inrikesresor i synnerhet. Syskonen får dessutom större utrymme i ens liv.

Jupiter i tvillingarna från 25 maj

Jupiter påverkar efter den 25 maj huset för relationer och partnerskap under cirka ett år. Detta innebär för dig bättre relationer med trevligare människor som behandlar dig väl. Du kan möta nya människor för att du pluggar eller för att du flyttar till en annan stad. Vissa skyttar, i synnerhet som redan har en livspartner, kan nu bestämma sig för att flytta ihop eller gifta sig. Fler människor blir också attraherade av dig. Du kan dessutom ha roligt.

Samarbete med andra kan också leda till offentligt godkännande. Du finner glädje och lycka i umgänget och samarbetet med andra eller med en speciell person. Du kan också hitta en bra mentor. Under det här inflytandet kan du som börjar plugga ha bästa klasskompisarna. Du kan dessutom hitta en ny partner med en annan kulturell bakgrund eller träffa människor med flera olika bakgrunder.

Även bra förhandlingar och avtal är möjliga som verkligen gynnar dig långsiktigt. Din sociala kompetens förbättras. Juridiska problem och tvister löser sig. Även din popularitet ökar och du är verkligen omtyckt. Man tycker att livet är för härligt för att engagera sig i konflikter. Man tycker om andra och man har lätt för att förlåta.

Risken under denna transit är att man umgås för mycket med andra och att man struntar i livets praktiska sidor, såsom karriär, målsättningar, ekonomi, jobb, projekt och liknande saker. Man kan också vara för tolerant och förlåtande även mot människor som i slutändan visar sig vara skurkar. Du kan till och med börja förlita dig för mycket på andras stöd och hjälp och slutar ta hela ansvaret för ditt liv.

Neptunus och Saturnus i fiskarna

Saturnus i huset för hem och familj kan skapa svårigheter med bostaden eller med att hitta en bra bostad att bo i. Problem med bostaden är möjliga, t.ex. avlopp som går sönder och andra problem på grund av byggnadens dåliga skick eller av andra orsaker. Även en ny bostad kan snabbt bli sliten. Vissa skyttar försöker byta till en annan lägenhet.

Saturnus kan omstrukturera din föreställning om vad en bostad eller vad familj är och betyder för dig. Du kan skaffa en ny syster eller bror som inte ens kommer från samma land som du. Du kan tänka dig att skaffa en icke-traditionell bostad. Man kan dessutom känna separation från en del av familjen. Om man har en egen familj, kan deras krav på dig öka och komma först. Har man husdjur, kan de också behöva mycket stöd och hjälp. Det kan vara svårare att ha husdjur av olika orsaker. Även ekonomiska faktorer kan spela in.

När det gäller sömn kan du dock få en bättre struktur där och du kan sova bättre. Oavsett hur hopplös situationen ser ut eller hur mycket misstag i det förflutna skapar problem för dig just nu, hjälper dig Neptunus att se det positiva och glömma bort dina problem och bekymmer.

Denna transit kan också försvåra Jupiters transit, och man kan räkna med dåliga relationer med familjen. Man får inte riktigt deras förståelse eller stöd.

Månförmörkelse i fiskarna den 8 sept

Även månförmörkelsen i fiskarna den 8 september indikerar att det uppstår förändringar i ditt liv som har med familj och bostad att göra. Du kan exempelvis flytta under hösten 2024 eller våren 2025.

Förmörkelser på väduren-vågen axeln

Ytterligare två solförmörkelser och en månförmörkelse under årets gång påverkar vågen-väduren axeln, något som betyder att det sociala livet får lite av ett uppsving. Mer kommunikation och umgänge kan väntas, och fler sociala tillfällen av alla slag. Du kan dessutom möta nya människor, flytta till en ny stad, och förutom allt detta kan du förändrats som person. Du kan se dig på ett nytt sätt genom andra människors ögon. Du kan även skaffa barn i vissa fall.

Merkurius retrograd i eldtecken: april, augusti och november

Även om många influenser expanderar dina sociala cirklar kan det också uppstå kriser i relationer. Men även om Merkurius är retrograd under vissa tidsperioder under vilka du gärna vill ha roligt och resa, påverkar detta inte i stor utsträckning dina relationer till andra människor. Missförstånd och relationsslut är dock möjliga.

Mars Rx i lejonet 6 dec

Planeten Mars går genom en retrograd tidsperiod som börjar under årets allra slut. Mars kommer därför att spendera många månader i lejonet som är ditt nionde hus för långa resor, högre utbildning och distansrelationer. Detta kan leda till viss mental stress såväl som fler konflikter i och med man måste ha rätt. Man kan dock resa till nya länder med, och lära sig nya saker.

Ekonomi, jobb och karriär

Innovation och expansion i yrkeslivet fortsätter under årets gång. Du kan exempelvis klara av fler olika uppgifter eller sälja fler produkter och tjänster. Oväntade problem kan ibland dyka upp men allteftersom både tredje och sjunde huset blir påverkade av Pluto och Jupiter, ökar din förmåga att övertala andra och du kan möta dessutom människor som kan gynna ditt liv på många olika sätt inklusive ekonomiskt och yrkesmässigt.

Pluto i stenbocken 1–21 januari samt 2 sept - 19 nov

Pluto är kvar i stenbocken under två kortare tidsperioder. Därför finns det lite fokus på att hitta nya möjligheter för att tjäna pengar men Pluto har också haft sina negativa effekter, bland annat en fokus på överlevnad, i synnerhet under transitens slut.

Pluto i vattumannen: 21 jan – 2 sept samt 19 nov – 8 mars 2043

Pluto i vattumannen kan fortsätta att hjälpa dig att tjäna pengar ändå tack vare bra affärer, förhandlingar, kontrakt och kommunikation. Du kan även tjäna tack vare reklam och marknadsföring eller använda pennan - dvs. skriva bloggar, artiklar, böcker.

Uranus i oxen

Under ytterligare två år befinner sig Uranus i oxen. Detta är inget nytt men Uranus kan skapa plötsliga problem och oväntade vinster och förluster, möjligheter och misslyckanden. Den tekniska utvecklingen kan också spela en roll för hur väl du kan klara dig på arbetsmarknaden . Dina dagliga rutiner kan också förändras helt plötsligt och du plötsligt inse att du har problem med hälsan, något som tidigare gått obemärkt. På jobbet kan du använda dig av ny teknik allt mer också som du integrerar och är villigare nu att göra det. Traditionella sätt att utföra arbetet är på väg ut. Du kan också själv revolutionera ditt jobb och göra ditt liv bekvämt.

Jupiter i oxen 1 jan – 25 maj

Fram till den 25 maj är Jupiter kvar i oxen, något som kan innebära att det uppstår möjligheter för att expandera arbetet. Du kan byta jobb, med mer ansvar, dina arbetsuppgifter kan bli fler. Du kan även starta egna projekt och egen verksamhet vid sidan om ditt vanliga jobb. Du är också villig att lära dig mer. Om du känner att Jupiter inte gav mycket, kan du få en belöning mot transitens slut, kanske ett nytt jobb, ett fast jobb eller en högre lön och liknande.

Jupiter i tvillingarna från 25 maj

Jupiter i tvillingarna efter den 25 maj kan också gynna dig i yrkeslivet eftersom du kan träffa under ett helt år människor som verkligen vill hjälpa dig. Partnerskap gynnar dig på ett helt nytt sätt.

God fortsättning!

Läs årshoroskopet 2024 för ett annat tecken

Väduren | Oxen | Tvillingarna | Kräftan | Lejonet | Jungfrun | Vågen | Skorpionen | Skytten | Stenbocken | Vattumannen | Fiskarna

Veckans horoskop

Väduren | Oxen | Tvillingarna | Kräftan | Lejonet | Jungfrun | Vågen | Skorpionen | Skytten | Stenbocken | Vattumannen | Fiskarna

Dagens orakelkort

Väduren | Oxen | Tvillingarna | Kräftan | Lejonet | Jungfrun | Vågen | Skorpionen | Skytten | Stenbocken | Vattumannen | Fiskarna

Dagens Horoskop

Väduren | Oxen | Tvillingarna | Kräftan | Lejonet | Jungfrun | Vågen | Skorpionen | Skytten | Stenbocken | Vattumannen | Fiskarna

Månadshoroskop

Månadens horoskop uppdateras i början av varje månad.