Simma i kärlekens hav med Venus i fiskarna. Men se upp för pirater!

AstroHoroskop

2024-03-13 Den 11 mars 2024 börjar Venus simma i Fiskarnas drömska vatten. Under denna tid öppnas en portal till en värld av gränslös kärlek, ovillkorlig medkänsla och oändlig kreativitet.

Simma i kärlekens hav med Venus i fiskarna. Men se upp för pirater!

Astrologiskt sett representerar Fiskarna det omedvetna, intuitionen och det kollektiva medvetandet. Venus, kärlekens och skönhetens gudinna, förstärker dessa egenskaper och skapar en magisk tid för transformation och transcendens.

Esoteriskt sett symboliserar Venus vår själsliga skönhet, våra värderingar och vår förmåga att älska. I Fiskarna förfinas dessa egenskaper och vi får möjlighet att uppleva kärlek på en djupare nivå. Vi kan känna en starkare koppling till allt levande och en gränslös medkänsla för andra.

Ökad självkärlek

Under denna transit får vi möjlighet att älska oss själva lite mer, oberoende av hur våra relationer ser ut. Venus i Fiskarna är en tid att omfamna vår unika skönhet och våra inre gåvor. Vi kan släppa taget om negativa tankar och omdömen och istället fokusera på våra styrkor och potential. Genom att lyssna till vår intuition och vår inre röst kan vi finna den sanna kärleken som vi alla längtar efter. Denna transit handlar dessutom mer om en inre skönhet som får en att glänsa på utsidan. Om vi låter oss själva omslutas i denna energi inser vi att vi redan är älskade, något som ger oss en känsla av inre trygghet.

Risker under denna transit

Venus i fiskarna befinner sig i ett förföriskt vatten och målar en vacker drömlik bild. Men som med alla resor i drömmarnas land, finns det pirater som lurar i det glittrande vattnet. Det kan vara bra att försöka vara medveten om riskerna om hur man så lätt bedrar sig själv under denna transit.

Alltför stor idealism, orealistiska förväntningar, otydlig kommunikation, självbedrägeri, förnekelse av sanningen samt eskapism i fantasi och drömmar kan leda till bitterhet, besvikelse och offermentalitet när verkligheten inte lever upp till våra föreställningar om den, för att inte talar om att vi kan falla offer för manipulation och bli utnyttjade.

Försök vara ärlig med dig själv, sätt upp realistiska målsättningar och inse att ingen är perfekt. Alla människor har brister och fel och ingen bör sättas på ett piedestal.

Venus i fiskarna för de 12 stjärntecknen

Denna transit kommer att påverka olika områden i människors liv på olika sätt, genom att främja kärlek, harmoni, kreativitet och andlig tillfredsställelse.

Väduren

Väduren kommer att uppleva en fördjupad känsla av intuition i kärlekslivet. Under denna transit, känner du en starkare känslomässig förbindelse till en annan person och du är mottaglig för romantiska vänliga gester. Du känner dig verkligen berörd. Du dras till personer som du känner att du har något gemensamt med. Tillsammans kan ni utforska konstnärliga eller intellektuella intressen.

Drömlik inspiration och idealism: Venus väcker en spirituell dimension och främjar självkärlek och förståelse av dina undermedvetna behov och önskningar. Du känner dessutom en stor önskan att hjälpa andra och göra världen till en bättre plats. Din intuition vägleder dig mot människor och situationer där du kan göra skillnad.

Pirater att se upp för: Risk för att förlora sig i drömmar och fantasier och därmed undvika ansvar.

Oxen

Venus i fiskarna genererar en stillsam och drömlik atmosfär i relationer. Du vill dessutom skapa romantiska vackra minnen tillsammans med andra. Venus, din styrare, förstärker din personliga charm och kreativitet. Gemenskap föredras och du uttrycker din lycka av att spendera tid tillsammans med människorna som du tycker om. Du kan ser världen som en plats för potentiell godhet och skönhet och tror på allas förmåga att förändras till det bättre.

I goda vänners sällskap: Dina vänner betyder mycket för dig. Din sociala attraktionskraft är stark som en magnet. Du får stöd av andra och du blir beundrad. Du dras till personer som delar dina värderingar om kärlek, medkänsla och kreativitet. Du kan engagera dig i sociala rörelser som arbetar för rättvisa eller miljön.

Pirater att se upp för: Vissa "vänner" kan utnyttja din godhet och älskvärda naivitet.

Tvillingarna

Tvillingarnas behov av att kommunicera med andra stärks under den här transiten. Du längtar efter starka band och förbindelser. Din uppskattning för andra människor ökar. Du ser potentialen i alla människor. Din charm och empati gör dig till en naturlig ledare.

Tur och lycka i yrkeslivet: Under denna transit kan din karriär blomstra. Du kan få en befordran, erkännande för ditt arbete eller börja jobba med människor, något som du älskar, eller med ett kreativt projekt som får dig att glänsa. Du väntar dig mycket av dig själv.

Pirater att se upp för: Konkurrens och avundsjuka kan dyka upp på arbetsplatsen. Du kan dessutom överskatta dina möjligheter eller försöka utnyttja andra för egen vinning.

Kräftan

Venus i fiskarna kan göra kräftan mer empatisk och känslig. Du beskyddar människorna som du älskar men har även en tendens att lita på andra mer och du ger både partnern och dina eventuella barn större frihet att erfara världen och bilda dig egna uppfattningar om dem. Du har en större benägenhet att önska alla människor tur och lycka och kan till och med be för andras skull.

Drömmar och fantasier: Fantasivärlden innehåller drömmar om pengar och välstånd såväl som om en möjlig romans med en ny exotisk partner. Din relation till det gudomliga stärks. Du mediterar, ber och reflekterar mer. Du kan dessutom resa bort.

Pirater att se upp för: Kulturskillnader och språkliga missförstånd kan uppstå. Man kan också falla för bedragare online, romantiska såväl som ekonomiska eller både och.

Lejonet

En spirituell dimension öppnas upp i kärlekslivet och i relationer och partnerskap. Detta kan betyda att man gör affärer i den typen av sammanhang, men att man också kommer närmare andra eller upplever större samhörighet med sin partner.

Djupare intimitet: I dina relationer upplever du en djupare intimitet. Man kan dessutom investera i gemensamma projekt eller donera till välgörenhet tillsammans med andra och med andras bästa i tankarna. Kreativitet och kärlek för andra får dig att växa som person.

Pirater att se upp för: Kontrollbehov och rädsla kan hindra din transformation. Ekonomiska bedrägerier är möjliga och du kan bli utnyttjad. Skenet kan också bedra.

Jungfrun

Estetik, konst och skönhet, får en viktig betydelse för dig i kärlekslivet och i dina relationer rent allmänt, såväl som i förhållande till omvärlden. Du har stor förtroende för andra och en tolerant förlåtande attityd. Du söker harmoni i relationer. Venus främjar partnerskap och förståelse. Det har nog aldrig varit lättare att kompromissa och diplomatisk kommunikation leder till bäst resultat.

Kärlekens oövervinnliga kraft: Transiten gynnar romantik, dejter, partnerskap, samarbete och relationer rent allmänt. Du kan hitta ny kärlek, förlova dig eller gifta dig. Nya partnerskap kan inledas.

Pirater att se upp för: Idealisering av ett förhållande kan leda till besvikelse och sorg. Skenet kan bedra och du kan bli lurad. Sätt tydliga gränser för att undvika konflikter.

Vågen

Venus i fiskarna betyder för vågen en fördjupad uppskattning för rättvisa, harmoni och balans i relationer. Hemma eller på jobbet, vill du ha goda relationer i en harmonisk och diplomatisk miljö. Du kan dessutom uttrycka din kärlek genom det som du gör.

Älskade husdjur, god kost och kvalitet: Om du har husdjur visar du prov på kärlek och omtanke. Du engagerar dig i djurens välfärd och köper dyrare godare mat. Även du själv äter hälsosammare. På jobbet är perfektion viktigt. Du är noggrann och kvalitet är viktigare än kvantitet.

Pirater att se upp för: Utbrändhet och slöseri med pengar, tid och resurser för att ständigt söka det bästa och det mest perfekta.

Skorpionen

Du är kreativare och kärleksfullare under denna transit, plus att du inte tycker att dina barn kan göra fel. Din romantiska natur kommer också fram och du kan även gå ut och dansa mer än du normalt gör. Känsligare är du också och mer benägen att öppet uttrycka dina känslor. Om du inte har en partner, är du mera benägen av att drömma om en stor kärlek. Detta är också en tid för att utforska nya sätt att odla förtroende och ömsesidigt förståelse.

Romantisk intuition och empati: Du vet intuitivt vad personen som du tycker om behöver och vill ha. Detta kan förstärka kärleken mellan er. Kärlekslivet blomstrar! Du kan träffa en ny partner, uppleva en förnyelse i en befintlig relation eller bli mer kreativ.

Pirater att se upp för: Kärleksbedrägerier och svartsjuka kan lura i vassen.

Skytten

Kärleken hittas i den omgivande miljön, i staden eller byn som du bor i, eller i samma hus. Kanske har en snygg granne flyttat in! Eller kanske gillar du pizzabudet. Även din släkt och närmaste vänner kan rekommendera att du går på en blind dejt med någon. Men samtidigt som du känner dig fäst vid din omgivning, längtar du efter ett stort äventyr. Du gillar din familj, din bostad och din omedelbara omgivning mer än vanligt, En gammal kärleksflamma kan också tändas på nytt.

Skön sentimentalitet och komfort: Även om denna transit handlar om djupa känslor och starka band, njuter du av ett bekvämt hem och sötsaker, mer än du vill erkänna. Bästa sätt att tjäna en extra slant är också att jobba hemifrån.

Pirater att se upp för: Familjedraman kan dyka upp och grumla harmonin. Gamla fiender kan sätta nya fällor.

Stenbocken

Din poetiska och romantiska sida kommer till uttryck under den här transiten. Dina tankar är positivare och kärleksfullare. Du är trevlig och ger andra komplimanger, något som kan ha en positiv påverkan på dina relationer. Om du brukar chatta med andra online kan du nu fasta för någon och tillbringa timmar i telefonen eller på FaceBook. Om du gillar musik, kan du hålla på med din musik mer. Du kan skriva och komponera låtar, spela instrument och sjunga, om du inte endast tycker om att lyssna. Relationen till dina syskon blir bättre. Ni har större tolerans och förståelse för varandra.

Ett kärleksfullt sinne: Du har ömhet och empati i dina ord och tankar.

Pirater att se upp för: Man kan vara lite naiv. Man kan ljuga för att säga till andra det de vill höra. Man kan även bli distraherad hela tiden av drömmar och fantasier.

Vattumannen

Du värdesätter skönhet, kvalitet, komfort, god mat och sinnliga njutningar, under denna transit. Du är kreativare och njuter av att måla eller skapa andra typer av konstverk. Altruistiska handlingar, som att donera pengar till fattiga eller att fylla andra människors matförråd är exempel på välgörenhet som inspireras av denna transit.Du kan även attrahera mer pengar än vanligt.

Bekvämlighet och lyx: Venus i det andra huset kan öka dina utgifter eftersom du är generösare med både dig själv och andra, Du har förmodligen lite mer pengar än vanligt att spendera, men du vill köpa det bästa, exempelvis unika konstverk eller dyr smink, fina kläder och lyxig mat.

Pirater att se upp för: Du kan bli lurad på pengar, ekonomiskt utnyttjad eller skuldsätta dig genom att exempelvis överutnyttja alla kreditkort.

Fiskarna

Venus i ditt eget tecken innebär att du under cirka en månad utstrålar en härlig magnetisk energi. Du utstrålar ömhet och medkänsla, vilket drar till dig positiva människor och situationer. Du känner dig lugnare och du är mycket nöjdare med dig själv och med ditt utseende än vanligt. Det kan leda till en ökad känsla av inre harmoni och själslig tillfredsställelse. Du har dessutom lättare för att njuta av livet och acceptera livets avigsidor.

Fysisk skönhet: Du är snyggare under denna transit, något som sammanfaller med ett större intresse för ditt utseende. Du kan investera i nya kläder och smink. Kärlek och bekräftelse flödar från din omgivning, vilket stärker din självkänsla.

Pirater att se upp för: Överdriven blyghet kan hindra dig från att visa ditt sanna jag. Du kan falla för andras smicker och sälja din själ till djävulen.