Så gynnas du under Vattumannens säsong 2024

AstroHoroskop

2024-01-23 Fem saker som du kan göra bra under denna tidsperiod på året, 20 januari - 18 februari 2024.

Så gynnas du under Vattumannens säsong 2024

Vattumannens säsong 2024 sträcker sig från 20 januari till 18 februari och det är en tidsperiod av framsteg när det kommer till humanitära insatser, progressivt tänkande och innovation.

Vattumannen är ett av lufttecknen, som betonar kunskap och behärskning av sinnet. Det innebär att människor samlas i grupper för att lära av varandra och dela med sig kunskap och erfarenhet.

Även om det finns en betoning på kollektivet och gruppen, och även om man nu trivs bäst i andras sällskap, finns det respekt och erkännande av mångfald och var och ens unika egenskaper och livsval. Man kan säga att individualitet, blir något att vara stolt över, eftersom gruppen är mer än ens delar.

Utopiskt tänkande, rymdresor, teknik och astrologi är livsområden som hör till Vattumannen, liksom intresset för det ockulta och för astrologi.

Nätverk online är verkligen givande. Du kan till och med säga att folk skulle läsa mer under denna transit.

Vad är fem saker att göra under solens transit i vattumannen?

Här är några exempel av aktiviteter som nu gynnas.

1. Lära sig nya saker

Läsa böcker. Lyssna på poddar. Fråga Google eller AI. Använd AI för att göra kunskapsinhämntning lättare. Skaffa Alexa om du ännu inte har gjort det eller liknande.

2. Fokusera på relationer

Umgås mer med dina vänner och med andra människor privat, på fritiden eller på jobbet. Nu kan du med framgång utöka din sociala cirkel och samarbeta med andra. Lagarbete ger bra resultat. .

3. Tänk annorlunda

Solens kvadratur till Uranus och Jupiter i oxen, handlar om en oförmåga att egentligen förstå sig på det nya eftersom man har fastnat i gamla spår och det välbekanta. Därför bör man tänka om, och se om man kan hitta nya sätt att vara, att interagera med andra, att jobba, att söka information, betala sina räkningar på, tjäna pengar, bil av med skulder, nå dina mål. Se möjligheterna inte begränsningarna!

4. Sträva efter social rättvisa

Vattumannen tror på mångfald och att kultur och samhälle berikas av olikheter mellan individer. Nu kan du stoltsera med allt det som gör dig onormal. Är du med i gänget, spelar det inte så stor roll egentligen.

De flesta gruppideniteter som söker rättvisa och inklusivitet har sina rötter i vattumannens universella energi som anser att vi alla har något grundläggande som gör oss mänskliga. Nu är det dags att prata ut om det som gör dig annorlunda och hitta till rätt grupp.

5. Läs ditt horoskop

Vattumannen har en otrolig bra intuition och anses vara zodiakens ockultist. Astrollogin faller också under Uranus och vattumannens härskarskap i och med Uranus var himlens gud, innan han störtades av Saturnus, som i sin tur störtades av Zeus (Jupiter). En stor sannolikhet är att tarottolkares och astrololgers förmågor gynnas. Kanske kan du äntligen kontakta någon som kan vägleda dig in i framtiden.

—--

Sammanfattningvis kan man säga att Vattumannens inflytande tvingar oss att söka efter nya upplevelser, utöka våra sociala cirklar och engagera oss i meningsfulla samtal som vidgar våra perspektiv. Nya saker är attraktiva, speciellt om våra vänner också vill ha dem. Men mer än något annat, är det dags att bli medveten om universum och dess gränslösa möjligheter.