Hur du berikar ditt liv under Fiskarnas säsong 2024 - villkorslös kärlek och kontakt med andliga guider

AstroHoroskop

2024-02-23 Det är fiskarnas tur att stå i rampljuset, sedan solen gick in i fiskarna den 18 februari. Fram till 20 mars kan vi smälta ihop med alltet och berika vårt spirituella liv.

Så gynnas du under fiskarnas säsong 2024

Traditionellt förknippas fiskarna med empati, intuition och den metafysiska världen. Fiskarna är zodiakens mystiker. Fiskarnas energi är gränslös och allomfattande. Allteftersom vi upptäcker vår koppling till de högre världarna, kan vi få kontakt med vårt högre jag och våra andliga guider. Alla svar finns redan inom oss. Ställ alla frågor till dig själv och vänta för en insikt som snart dyker upp i ditt medvetande.

Fiskarna är i sin mest utvecklade energi den romantiska intuitiva empaten. Dess energi hjälper oss att hela och hitta tröst i de miljöer som kan lyfta upp oss. Detta teckens energi uppmuntrar oss till reflektion och introspektion, karmisk healing och fysisk återhämtning.

Fiskarnas säsong är en tid för att omfamna sin intuition och få kontakt med den inre visdomen; en tid för att utforska ens känslor, drömmar och fantasi. Lita på dina instinkter och lyssna på ditt hjärtans milda viskningar. Tröst kommer även från eskapism, som dagdrömmar och kreativa sysselsättningar.

I egenskap av zodiakens gränsupplösande tecken, med Neptunus som härskare, kommer fiskarnas energi att hjälpa oss att lösa upp inre barriärer mellan oss och andra. Nu känner du störst empati, förståelse och villkorslös kärlek.

Saturnus, som är en karmisk planet, befinner sig tillsammans med Neptunus i fiskarna. Saturnus kan hjälpa dig att sätta hälsosamma gränser och bryta dig loss från ohälsosamma relationer och situationer. Om du tänker tillbaka kan du kanske förstå varför frånkoppling har uppstått. Solen i fiskarna kan kasta ett ljus över sådana saker. Om du gjort allt som du har kunnat, behöver du inte känna något ånger för att inte ens ha försökt. Vissa situationer och människor kan vi inte hjälpa. De är vad de är. Men vi kan sluta att tillåta dem att ha makt över oss och fortsätta att skada oss i våra liv.

Fiskarna är zodiakens eskapist. Undvik att finna lösningar som är ohälsosamma.

Hur du växer spirituellt under fiskarnas säsong: Fem saker som du kan göra

Så gynnas du under fiskarnas säsong 2024

Bildkälla Depositphotos

Fiskarna, zodiakens tolfte tecken, förknippas ofta med djupa andliga och esoteriska egenskaper. Genom att omfamna fiskarnas esoteriska natur kan vi fördjupa oss i metoder som underlättar andlig tillväxt, psykisk medvetenhet och en djupare koppling till tillvarons metafysiska aspekter.

Här är några esoteriska aspekter av Fiskarna att fördjupa sig i:

Meditation, visualisering och andliga ritualer för transcendens och enhet.

Intuitiva övningar och utforskning av extrasensorisk uppfattning i och med Fiskarna förknippas med ökad psykisk känslighet.

Tidigare liv - regression, förlåtelsearbete och energirensning för att frigöra gamla mönster och främja karmiskt läkning.

Kontakt med andliga guider, skyddsänglar och det högre jaget för att fördjupa vår koppling till högre sfärer genom exempelvis automatiskt skrivande, meditation och vägledning med tarot- och orakelkort.

Introspektion och själfull reflektion så att vi kan utforska vår andliga väg, vårt syfte och den djupare innebörden bakom våra upplevelser.

Den här säsongen kan förändra dig och dina antaganden på så många sätt.

Tarotkortet Månen förknippas med fiskarnas stjärntecken

Tarotkortet som förknippas med fiskarna är Månen i stora arkana. Detta kort påminner oss om vårt behov av andligt och i vissa fall fysiskt beskydd. Vi kan alltid föreställa oss att vi omges av skyddande helande energi. Vi behöver däremot också vara försiktiga vad gäller självbedrägeri och dolda skadliga influenser som vi är halvt medvetna om eller som vi tror att vi kan avlägsna genom hokus pokus. I många fall måste vi försöka hitta verkliga lösningar, i synnerhet nu, med Saturnus i fiskarna. Om vi inte är beredd att se verkligheten bakom slöjan, kan vi inte acceptera den och arbeta med den situation som vi befinner oss i genom att hitta verkliga lösningar på problem.