Revolutionera ditt liv med drömmar, kreativitet och inspiration: Nymånen i Fiskarna 24/03/10

AstroHoroskop

2024-03-10 Föreställ dig en magisk portal som öppnar sig under nymånen i Fiskarna på söndag - en väg till oändlig kreativ potential.

Revolutionera ditt liv med drömmar, kreativitet och inspiration: Nymånen i Fiskarna

Låt drömmarna guida dig, intuitionen vägleda dig och låt universum öppna dörrar till oanade möjligheter och väcka den magi som slumrar inom dig. Låt dig svepas i den magiska strömmen som öppnar ditt hjärta för möjligheternas hav. Inte de möjligheter som du tror du förtjänar utan helt nya sådana, menade just för dig.

Nymånen i Fiskarna konjunktur Neptunus är en tid för att släppa taget om det gamla och omfamna det nya. För att detta ska vara möjligt behöver vi omfamna det oväntade, en valmöjlighet som universum skänker oss igenom sextilen till Uranus. Var öppen för nya möjligheter och våga ta risker. Universum kan ha något fantastiskt planerat för dig, så lita på processen och njut av åkturen!

Denna kosmiska händelse, som inträffar den 9 februari 2024, påverkar varje stjärntecken på unika sätt.

Tarotkortet som förknippas med denna dekan är 10 bägare, som representerar en tid av lycka, gemenskap och uppfyllelse.

Väduren: Det tolfte huset, det undermedvetna

Nymånen påverkar det undermedvetnas ocean, det tolfte huset. Detta är en tid för introspektion, meditation och kontakt med ditt undermedvetna. Nu kan du börja släppa taget om negativa tankemönster och blockeringar. Omfamna nya antaganden eftersom de leder till nya värderingar. Öppna dig för Insikter och inspiration från ditt inre. Titta, något döljer sig bakom slöjan! Förutom detta, dyker en ny ekonomisk möjlighet upp.

Insikt: Du inser ditt eget värde och/eller din ekonomiska potential.

Väg till inre frid: Släpp taget om negativa tankemönster. Acceptera en ny verklighet.

Oxen: Det elfte huset, grupper och vänner

Detta är början av ett nytt gemenskap. I detta gemenskap föds kollektiva drömmar om att göra världen till en bättre plats. Nymånens energi uppmuntrar dig att söka sig till likasinnade, så att en historia som handlar om tillit, lojalitet och vänskap börjar vävas samman. Nya sociala möjligheter öppnas upp som är otroligt spännande.

Insikt: Du inser din roll i samhället samt hur du tillsammans med andra kan skapa en bättre framtid.

Väg till inre frid: Omge dig med goda vänner som du litar på. Acceptera mångfald och innovation för samhällets bästa. Var öppen och empatisk.

Tvillingarna: Det tionde huset, framgång och status

Kreativitet får en större plats i ditt arbete. Dina mål måste ha mening och det du gör har ett högre syfte. Nymånen genererar möjligheter som leder dig till en mer tillfredsställande karriär. Du kan dessutom upptäcka hur du kan använda din intuition som en kraft som vägleder.

Insikt: Du upptäcker din inre visdom samt kraften och tryggheten som du får från din innersta cirkel och dina närmaste. Din unika potential börjar dessutom komma till uttryck.

Väg till inre frid: Inse att du inte har något att bevisa. Acceptera ansvar och gör det jobb som bäst passar dig och som du brinner för. Släpp taget om behovet av kontroll.

Kräftan: Det nionde huset, livsfilosofier och resor

Alla barriärer mellan dröm och verklighet, det materiella och det spirituella, smälter ihop. Även religiösa gränsdragningar tynar bort under kraften som kommer från det kollektiva omedvetna. Dessa är magiska tider med möjlighet att vidga sina vyer, något som ger livet en ny dimension av djup och mening. Tidigare föreställningar tynar bort när man är öppen för det omöjliga. Nymånen handlar om upptäckten av nya perspektiv och en expanderande världsbild.

Insikt: Allt är inte vad det verkar vara. Samhället kan förstås på ett nytt sätt. Att vara snäll är viktigare än att ha rätt.

Väg till inre frid: Acceptera att det finns otroligt många sätt att närma sig det andliga och vi inte har alla svar men vi kan hitta mening ändå.

Lejonet: Det åttonde huset, transformering och ekonomiska affärer

Något händer inom dig som inspirerar dig till att se dig själv som del i något större och viktigare. Samtidigt hittar du vägen till din inre styrka som grundas i tillit till dina egna krafter. Du kommer att inse att om du önskar dig någonting riktigt starkt blir det till slut verklighet. Pengar flödar in.

Insikt: Du upptäcker den inre guldgruvan och att det finns flera sätt att göra affärer på.

Väg till inre frid: Radikal acceptans och förlåtelse.

Jungfrun: Det sjunde huset, relationer och partnerskap

Du öppnar ditt hjärta för försoning och förlåtelse. Relationer får en chans att präglas av förståelse och tolerans. Samarbete och kompromiss känns helt rätt. Oväntade nya relationer inleds helt spontant.

Insikt: Människor kan relatera till varandra på alla möjliga sätt.

Väg till inre frid: Acceptera människors olikheter och rätt till att tycka olika och fatta beslut som kanske inte är bra enligt dig men som är bra för deras egen personliga utveckling.

Vågen: Det sjätte huset, jobb och hälsa

Ditt arbete får en kreativ impuls samtidigt som du hoppas på det bästa, i och med Neptunus handlar om tillit och drömmar. Även drömjobbet är inom räckhåll. Nya möjligheter uppenbarar sig på ett nästintill magiskt sätt. Visualisera dina yrkesmässiga mål. Nymånen påverkar även hälsan. Lita på din kropp och försök själv avgöra vilken diet och behandling som ger bäst resultat. Oväntade nya rutiner är också möjliga, såväl som en oväntad ny syn på hälsa och välmående.

Insikt: Din psykiska hälsa påverkar din fysiska hälsa. Du blir medveten om din skugga.

Väg till inre frid: Förstå att ingen är perfekt. Alla gör misstag. Omfamna din fantasi och släpp taget om behovet av perfektion.

Skorpionen: Det femte huset, kreativitet och romantik

Kärlek och kreativitet blomstrar på oväntade sätt. Skorpionen gör sig redo för nya romantiska möjligheter. Nymånen tar dock fram även din kreativa potential och uppmuntrar dig att acceptera dig själv. Vare sig du inser att någon är kär i dig eller om du inser att det faktiskt går att vara singel och leva ett oberoende liv, är den universella kärleken närvarande.

Insikt: En relation kan utvecklas till något annat.

Väg till inre frid: Acceptera dig själv helt och släpp taget om behovet av bekräftelse.

Skytten: Det fjärde huset, familj och det förflutna

Denna nymåne ger dig en ny känslomässig start, eftersom du är redo för att acceptera din familj och/eller det förflutna. Oväntade besök hemma hos dig är möjliga och nya planer på att flytta eller bygga något nytt. Det viktiga för dig är dock känslomässig trygghet samt inre frid. Nymånen kan också föra med sig en ny yrkesmässig möjlighet tack vare en gammal kontakt eller en familjemedlem.

Insikt: Du upptäcker nya möjligheter i yrkeslivet eller i ditt fält.

Väg till inre frid: Utveckla din empati och släpp taget om behovet av att kontrollera dina känslor. Acceptera din familj och ditt förflutna.

Stenbocken: Det tredje huset: Kommunikation och inlärning

Nymånen öppnar vägen till empatisk kommunikation. Man kan inte rationalisera allting. Att verkligen lyssna och visa medkänsla gör stor skillnad. En kontakt skapas mellan tanke och känsla. Nu kan man se någon igenom en helt annan lins. På grund av Neptunus inflytande börjar du uttala dig poetiskt. En våg av gränslös inspiration får dig att drömma.

Insikt: Du upptäcker din kreativitet och din poetiska sida.

Väg till inre frid: Samtalen med andra behöver inte vara ytliga. Gå djupare i dina samtal.

Vattumannen: Det andra huset, pengar och värderingar

Pengar är inte hela världen för dig och du inser att du inte kan hålla fast vid saker och ting. Det kan vara dags för dig att vara generös. Pengar kan däremot också tjänas och strömma in tack vare en redan beprövad strategi, försäljning av ett hus, eller affärer med familj och bekanta. Du kan även sätta en intention för att attrahera ekonomiska möjligheter.

Insikt: Du blir medveten om ditt känslomässiga beroende av andra. En familjemedlems avsikter blir klarare.

Väg till inre frid: När du har tillit försvinner rädslan. Pengar är en form av energi och inte allt i livet.

Fiskarna: Det första huset, personlighet och utseende

Din personliga nymåne hjälper dig att hitta ditt gränslösa jag som vill, drömmer och längtar efter att bli sedd och hörd. En ny fas i din personliga utveckling inleds som involverar medkänsla och förmågan att lyssna till sitt inre. Du har en mångfald av sidor hos dig själv och alla smälter samman i en unik person som är du. Du kan känna plötslig lust att läsa eller prata med någon, såväl som kontakt med ditt högre jag.

Insikt: Du är smartare än du tror. Tekniska hjälpmedel kan användas till din egen fördel.

Väg till inre frid: Omfamna och acceptera din intuition, kreativitet och alla dina drömmar.