My Twice - Livsstil - magasinet online
Twice Astro

Kräftan Horoskop kräftan som vuxen

Tillbaka till Horoskop

Ingen vet hur man tar hand om andra lika bra som du. Du förstår och skyddar alla andra men ännu mer tar du hand om dina nära och kära. Du är alltid redo att ta hand om en sjuk vän eller familjemedlem, eller varför inte om hela mänskligheten.

Det är oftast svårt för dig att slänga saker. Du sparar på allt, både på det som du behöver och på det som du inte behöver. Du kan inte heller göra dig av med alla människor som du känner. Inte heller ditt förflutna har du lagt bakom dig. Du har alltid en fotoapparat nära till hands.

Du är vänlig mot alla och du älskar att skratta. De flesta uppskattar din humor. Du är praktisk lagd och du tycker om att pyssla i trädgården och laga mat. Du vet hur man omvandlar gamla saker i användbara saker, oftast som kan användas i annat syfte än det de var ämnade från början. Detta är en anledning till varför du aldrig slänger saker. Varje gång du tittar på ett föremål tänker du att det kan användas någon gång i något syfte.

kräftans egenskaper

Kräftan hjälper andra, känner med andra och kan vara andra till hjälp på många sätt, tack vare deras stora inlevelseförmåga. Kräftan är sällan aggressiv och har en stor rädsla för att bli avvisad. Du som är kräfta är noga med det mesta och försvarar det som är ditt och som du håller av. Det viktigaste för dig är familjetryggheten.

Tillbaka till Horoskop

Copyright © myTwice.se. Ditt LivsstilsMagasin Online. Med Ensamrätt.