Önska dig något: Jupiter konjunktur norra noden i Oxen 23-06-01

Astro / Horoskop

Aspekten äger rum den 1 juni 2023. Önska dig något för att gå mot överflöd och nå dina drömmar.

Önska dig något: Jupiter konjunktur den norra noden i Oxen 23-06-01

2023-05-31 Jupiter är känd för att vara planeten för expansion, tillväxt och överflöd.

När den bildar en konjunktion med norra noden, den karmiska punkten för tillväxt och utveckling, kan det ha ett kraftfullt inflytande på våra liv.

Här kommer vi att utforska effekterna av Jupiters konjunktur med norra noden i Oxen och hur man arbetar med denna energi för att skapa positiva förändringar i våra liv.

Förstå oxens energi

Oxen är ett jordtecken, styrt av Venus, känt för sin stabilitet, uthållighet och sökandet efter materiell rikedom, bekvämlighet och personlig tillfredställelse. Oxen förknippas med zodiakens andra hus, området i livet som innehåller våra värderingar, resurser och materiella ägodelar.

Med Jupiter konjunktur med norra noden i Oxen finns det en stark potential för tillväxt och expansion av vår materiella värld.

Vi har dessutom en benägenhet att gå i den inriktning som överensstämmer med våra värderingar och som skapar ekonomiskt överflöd samt bekvämlighet i våra liv.

Önska dig något

Med denna konjunktur finns det en uppmaning att vara medveten om vad man värdesätter samt vad man önskar sig.

Reflektera över vad det är som verkligen betyder något för dig, vad du brinner för, och vad som skapar verklig lycka i ditt liv.

Detta betyder att du önskar dig någonting personligt, något som kan hjälpa dig att växa, eller någonting som du absolut behöver (något som är nödvändigt).

Handla

Det räcker inte att bara att tänka på dina värderingar och önska dig saker. Många av er måste ta tillfället i akt och handla.

Praktiska steg är förmodligen nödvändiga. Om du vet vad du vill ha, kommer du att kunna se möjligheterna när de dyker upp. Det kommer att kännas som om lyckliga sammanträffanden ständigt dyker upp.

När man är realistisk kommer man också att kunna vänta dig konkreta resultat.

Lita på att din önskan kommer att bli verklighet.

Omfamna överflöd

Med Jupiter och norra noden i Oxen finns det en stark potential för överflöd och välstånd.

Omfamna denna energi genom att anta ett tänkesätt av överflöd och tacksamhet.

Fokusera på vad du har snarare än vad du saknar, och lita på att mer överflöd är på väg.

Öva dagliga tacksamhetsbekräftelser eller meditation för att odla denna energi i ditt liv.

Ha tålamod

Även om denna konjunktur kan ge stor tillväxt och överflöd, är det viktigt att komma ihåg att denna energi kan ta tid att manifestera.

Lita på universums timing och fortsätt att ta steg mot dina mål med varje tillfälle som dyker upp.

Kurs på engelska. Professionell bartender och cocktailskapande

I den här ackrediterade cocktailkursen får du experttips för att bli en cocktailmixer i toppklass. Du kommer att lära dig av mixologimästare från Behind The Bar, inklusive Cara Devine, som nyligen utsågs till en av Australiens topp 25 bartendrar.