Enkel manifestation: Sonia Choquette

Astro / Inspiration / Artikel

Sonia Choquette

ATT LEVA I ÖVERFLÖD är det enda sättet att leva hävdar Sonia Choquette, författare till flera bästsäljare, bland annat "Svaret är enkelt", eftersom vem som helst kan leva i överflöd. Det börjar med medvetenhet, fantasi och tacksamhet. Dessa tre saker är den magiska formeln.

 


MEDVETENHET är viktigt eftersom det finns så mycket som är tillgängligt för oss, men vi ser det inte. "Flytta till en annan stadsdel i dina tankar", säger Sonia. Börja se hur underbart livet är, och vilken stor sak det är att leva! Känn det med alla sinnen – lukt, smak, känsel. Titta runt om – det finns då mycket överflöd och det finns inte brist på överflöd. Bli detta överflöd själv och var alltid glad för andras framgångar. Överös andra med vänliga ord, leenden och var generös. Ju mer du ger, desto mer får du tillbaka!

FANTASI är också viktig. Var fantasirik, använd din inbillningsförmåga. Att använda sin fantasi är att vara kreativ, uppfinningsrik. Börja gärna med små saker som inte kräver stora investeringar – använd det som du har och ge den tid för det kommer att växa och det ena leder alltid till det andra. Låt bli behovet av att kontrollera själva processen, ha tillit till livet, till din förmåga. Var en innovatör. För varje problem finns det en lösning och för varje hinder en annan möjlighet. Att se livet som full av möjligheter gör att du lever ett liv då inga hinder existerar. Undra också: ”Vad kan jag göra som är kreativt så att jag kan betala nästa räkning?”. Din intuition eller högre jag kommer snart nog med svaret.

 


TACKAMHET är en tredje sak som är av betydelse. Var alltid tacksam för allt som du redan har och för människorna i ditt liv. Detta kommer att hålla ditt liv fritt från känslan att du lever ett liv där det finns brist och nöd. Ju mer du tänker på allt som du är tacksam för desto mer överflöd i ditt liv!

(2014-12-07)