Fortfarande singel? Lär dig hur du kan attrahera kärlek i ditt liv!

Astro / Inspiration

Kärlek

Eftersom man aldrig kan förändra någon annans sätt att tänka och känna, den som man kan påverka är sig själv.

Om du fortfarande är singel men söker kärlek, finns det något som du kan göra, men detta något innebär att du måste jobba lite med sig själv.

 

 

1. Du måste tro att du är älskvärd, att du är vacker och attraktiv

Många av oss tror att för att känna sig vacker är beroende av vad andra säger om oss och hur andra uppfattar oss. Men skönheten, precis som allt annat, kommer inifrån och sprider sig utifrån. Om du ger ditt utseende och din kropp positiva tankar och ser dig själv som vackrast och attraktivast i världen, kommer även andra människor att uppfatta dig på det här sättet.

För att träna upp din förmåga att se dig vacker, föreställ dig att du är vacker och känn hur du blir allt vackrare. Älska dig själv och ditt utseende. Praktisera detta varje dag tills du verkligen känner dig vacker. Antyder någon något annat, ta det inte personligt.

2. Inse att alla förtjänar uppskattning och kärlek

Även du, precis som alla andra, förtjänar både uppskattning och kärlek. Det finns någon därute som väntar på dig och som längtar efter att bli tillsammans med dig. Du förtjänar att vara tillsammans med den här personen och den här personen förtjänar i sin tur att träffa dig.

 

 

Du kan så klart, om du har stora blockeringar prova och jobba med hjärtchakrat, och sakralchakrat, eftersom de är relaterade till förnågan att ta emot och ge kärlek respektive unioner och relationer. Underskatta inte nyttan av att frigöra blockeringarna som finns där.

3. Vänta inte på att bli vald och sedd, utan se och välj själv

När du söker efter en partner, bör du se dig själv som väljaren. I synnerhet kvinnor har den dåliga ovanan att bara vänta på att rätt man ska dyka upp och berätta för henne att hon är den rätta. Kvinnor bör också se sig själva som väljare lite mer. Det är du som förtjänar den bästa i livet. För att kunna välja måste du veta vilken typ av person som du vill möta.

4. Vänta dig mindre av människor och ge mer

Det som du ger, kommer tillbaka till dig. Om du är snäll, vänlig, kärleksfull mot andra människor, oavsett vilka dessa människor är, kommer det mer av detsamma in i ditt liv. Samtidigt bör du inte vänta dig särskilt mycket av andra. Orealistiska förväntingar leder till besvikelse eller att vi endast riktar in oss på en enda person. När den rätta personen dyker upp, kommer du att veta det.

 

 

5. Var tacksam för all kärlek som du får

Att vara tacksam för den kärlek som vi redan har runt omkring oss, och som kommer från nära och kära, och våra husdjur, gör oss medvetna om vilken viktig kraft kärleken är och hur viktig kärleken är även för alla andra människor. Varje morgon och kväll kan du tänka över all kärlek som du redan har i ditt liv och hur tacksam du är för att du har den.

6. Fantisera och var kreativ

Att jobba med kärleksenergierna och attrahera dessa in i våra liv är inte det lättaste. Ett sätt att vänja sig vid dessa, är att hänga tavlor med älskade par, läsa eller skriva kärleksdikter och själv börja uttrycka sig kreativt även på andra sätt: t ex måla hjärtan eller vid datorn skapa bilder med olika kärlekssymboler. Fantisera gärna om den stora sanna kärleken som inte känner till några som helst gränser.