Kompasskolan: Beräkna ditt kua-nummer

Astro / Feng Shui

Feng Shui är en österländsk inredningsmetod, som är flera tusen år gammal.

Enligt kompasskolan eller skolan som kallas Eight Mansions (Åtta hus) kommer vissa inriktningar att vara gynnsammare än andra. En beräkning görs för att avgöra vilken grupp du tillhör. Om traditionell Feng Shui inte fungerar för dig eller om du till och med upplever en försämring, kan man i stället testa Kompasskolan.

Notera att vissa inriktningar är mycket ogynnsamma för dig, varför energierna i dessa områden bör förstöras och inte förstärkas som man brukar göra när man tillämpar den enklaste feng shui formen.

När du har tagit reda på kua-siffran, är det dags att använda kompassen och ta ut väderstrecken för att kunna få ut ännu mera av feng shui.

Beräkna ditt kua-nummer för att ta reda på dina bästa inriktningar!

Glöm inte bort att välja kön!

Man Kvinna

Dag: Månad: År:

 

   

Du tillhör gruppen.

Ditt Kua nummer är:

Observera däremot att det inte finns något Kua-nummer 5 i detta system.

För män med Kua-nummer 5, använder man i stället kua nummer 2 medan kvinnor använder kua-nummer 8.

När du har ditt kua-nummer kan du använda det för att ta reda på dina bästa och sämsta inriktningar. De bästa inriktningarna används för jobb, vila, studier och andra sysselsättningar, medan de sämsta bör användas så lite som möjligt. För god feng-shui kommer du däremot att också tänka på andra saker - såsom hur välstädat det är och hur bra man rensar i röran.

För att bekanta dig med de åtta husen, de gynnsamma och ogynnsamma inriktningarna bör du först läsa: Gynnsamma och ogynnsamma inriktningar - en snabb genomgång.

Ta reda på hur du kan aktivera dina bästa håll, samt hur du kan skydda dig mot de dåliga energierna i dina sämsta håll:

Kua nummer 1

Kua nummer 2

Kua nummer 3

Kua nummer 4

Kua nummer 6

Kua nummer 7

Kua nummer 8

Kua nummer 9