Pamela Anderson får sin första stora filmroll på 30 år

Kategorier: Nöje | Film |

Bild: Utopia

2024-05-03 Hon spelar en showgirl i Las Vegas som måste återuppfinna sitt liv när showen hon jobbat för läggs ner.

Produktionsbolaget Goodfellas och distributören Utopia har släppt den första bilden från Gia Coppolas "The Last Showgirl", där Pamela Anderson gör sin första stora filmroll på 30 år, enligt Deadline.

I filmen spelar Baywatch-stjärnan en showgirl i Las Vegas som är 50 år gammal och som bestämmer sig för att återuppfinna sitt liv när showen hon jobbat för i 30 år plötsligt läggs ner. Det innebär bland annat att ta reda på vad hon ska göra härnäst och att försöka reparera relationen med sin dotter.

"Kombinerat med en fängslande berättelse förkroppsligar den här filmen styrkan, motståndskraften och kreativiteten hos kvinnliga röster i oberoende film. Pamelas framträdande visar en helt annan sida av henne, vilket ger djup till den ikoniska Las Vegas showgirl. När vi ger oss ut på den här resan kan vi inte vänta på att publik över hela världen ska få uppleva den här filmens magi.” säger Goodfellas försäljningschef Eva Diederix och Utopia försäljningschef Marie Zeniter enligt Deadline.

Andra skådespelare i filmen är Jamie Lee Curtis, Dave Bautista, Brenda Song, Kiernan Shipka och Billie Lourd. "The Last Showgirl" håller just nu på att efterbearbetas och det är oklart när den kommer att släppas.