My Twice - Livsstil - magasinet online
Twice Astro

kinesiskt horoskop

Tillbaka till Horoskop

Hunden i det Kinesiska Horoskopet - Kinesiskt Horoskop för Hunden 2008Här kan du läsa allt om hunden i det Kinesiska Horoskopet samt vilka tecken som hunden passar ihop med. Läs Årshoroskopet för Hunden...

hundens egenskaper i det kinesiska horoskopet

Hundar är lojala. Hunden är den som folk är mest benägna att vända sig till när de behöver hjälp. Hunden kommer att hjälpa dem varje gång. Det är för att han / hon är känslig och empatisk, i synnerhet om någon har lidit en oförrätt, han / hon reagerar snabbt som om han / hon hade varit personligen kränkt. Vännerna vet att de kan lita på sina Hund-vänner eftersom hundar håller sina löften eller förblir lugna vid en kris. Hundar är ganska själviska, fruktansvärt envisa, excentriska. De kan hitta fel i många situation och är välkända för sin skarpa tunga. Hundar anses också vara extremt snygga, smarta, smidiga, omtyckta och vänliga.

Hunden är ärlig, intelligent och rättfram. De kommer att ta vilka ansvar som helst och du kan vara säker på att de kommer att göra sitt jobb väl.

Hundar brukar vara svårhanterliga, upprörda oftare och oftare chockade än andra tecken.

Hundar ogillar svaghet och de kommer att göra allt för att bli av med svaga människor.

Hundarna passar bra som politiker, forskare, skådespelare, lärare, författare, filmregissör, hemlig agent, hyresvärdinna.

KOMPABILITET FÖR Hunden enligt Kinesiskt astrologi

Kompatibilitet Hund-Råtta
Råttan och Hunden kan leva tillsammans i harmoni. Om de respekterar varandra.

Kompatibilitet Hund-Buffel
Ett förhållande mellan buffel och hund är inte omöjligt, men bör helst undvikas. De har få saker gemensamt och de står inte ut med varandra.

Kompatibilitet Hund-Tiger
Tigern och Hunden ser upp till varandra och mellan de finns en ömsesidig respekt. Ett förhållande mellan tiger och hund blir lyckligt och stabilt. De utgör även goda samarbetspartners.

Kompatibilitet Hund-Kanin
Kaninen och hunden kan få till stånd ett varaktigt förhållande. De har stor chans att leva i harmoni med varandra och de kan bli lyckliga tillsammans.

Kompatibilitet Hund-Drake
Relationen mellan draken och hunden måste undvikas. De passar inte ihop - varken i affärer, kärlek eller jobb. Det uppstår ständigt konflikter och anklagelser.

Kompatibilitet Hund-Orm
Mellan orm och hund uppstår det en stor attraktion - kärlek vid första ögonkastet. Det stannar dock inte där - ormen och hunden passar perfekt ihop och har mycket gemensamt.

Kompatibilitet Hund-Häst
Hästen och Hunden kan få ett varaktigt förhållande till stånd och de kan lyckas bra tillsammans. Mellan häst och hund finns det en exceptionell kompabilitet.

Kompatibilitet Hund-Get
Relationen mellan Get och Hund överlever sällan, eftersom de har inget gemensamt. Om de måste tillbringa mycket tid i varandras sällskap, kommer de att stå ut med varandra men det är också det hela.

Kompatibilitet Hund-Apa
Mellan apa och hund finns en ömsesidig attraktion. De kan komplettera varandra och relationen mellan dem blir varaktig.

Kompatibilitet Hund-Tupp
En relation mellan en tupp och en hund blir komplicerad. Hunden och hunden kan leva tillsammans endast om båda anstränger sig väldigt mycket.

Kompatibilitet Hund-Hund
Relationen mellan två hundar är stark och stabil. Båda är snälla, lojala och förstående och vet hur man uppskattar varandra.

Kompatibilitet Hund-Gris
Hunden och grisen kan samleva tillsammans. Relationen mellan hund och gris grundas i respekt och ärlighet, men blir monoton i längden

Tillbaka till Horoskop

Copyright © myTwice.se. Ditt LivsstilsMagasin Online. Med Ensamrätt.