My Twice - Livsstil - magasinet online

Anpassad sökning
Twice Astro
Astrologisidan.se - Beställ ett personligt årshorokop
Ett personligt födelsehoroskop passar utmärkt som present till nära och kära. Beställ nu!

 

 Horoskop 2013

 

Tillbaka till Horoskop Dagens Horoskop Månads-horoskop Veckans horoskop Gratis Födelsehoroskop

FISKARNA 2013

Årshoroskop Fiskarna 2011

Det här året blir ett år av inlärning. Det blir ett år av förändringar på många plan. Men det som framför allt förändras är ditt sätt att tänka. Och ditt sätt att tänka blir klarare: definitivt klarare. Du blir bättre på att argumentera och att hitta det fakta som är viktigt. En del av er går via rättegångar, andra kan komma ut i det offentliga ljuset av en eller annan anledning. Att hålla föredrag blir viktigare, att ge ut publikationer och att nå ut till massorna. Andra kommer att utbilda sig och kan även tänka sig att hoppa av en utbildning som de inte gillar. Ge däremot inte upp bara för att det är svårt i början, om du verkligen är intresserad av ämnet, utan vänta. Det sociala livet fortsätter att vara viktigt, men så blir kärlekslivet. Under andra halvåret blir också livet roligare och äventyrligt eftersom Jupiter kommer att gå in i kräftan, det femte huset för nöjen och romantik. På det ekonomiska området sker någon viktig förändring under hösten.

Väduren Oxen Tvillingarna Kräftan
Lejonet Jungfrun Vågen Skorpionen
Skytten Stenbocken Vattumannen Fiskarna

Socialt liv, relationer och kärlek

Planeten Neptunus befinner sig i ditt eget tecken nu och du börjar bete dig helt annorlunda. Du vill inspirera andra så klart, men det kan hända att du ibland förvirrar dem. Försök ändå vara så ärlig som möjligt.
Pluto befinner sig i det elfte huset för socialt liv, grupper och vänner. Därför kan du prioritera det sociala livet framför allt. Att samla en grupp människor runt omkring dig är det viktigaste som finns för dig. Ju fler, desto bättre.
Det bästa är kanske att Jupiter, turens och expansionens planet, efter den 26 juni går in i det femte huset för romantik, nöjen, kreativitet och barn. Jupiter kan hjälpa dig att finna kärleken. Livet blir roligare och du vil umgås mer med andra. Barn blir också viktigare. Du kan bestämma dig för att få barn eller spendera mer tid med dina barn.

Mellan den 2 februari och 12 mars kan du vara mycket envis och bestämd. Och med planeten Mars i ditt eget tecken kan du nå dina målsättningar. Venus kan öka din charm mellan den 26 februari och 22 mars, men du bör vara mycket försiktig eftersom Merkurius är samtidigt retrograd i ditt eget tecken och du kan bli missuppfattad. Mellan den 15 april och 9 maj kan du skaffa dig många nya vänner eller kontakter och du kan känna dig mycket populär.  
Bra tider för relationer är också perioden 22 juli – 16 augusti när Venus befinner sig i relationernas hus. Jupiter befinner sig samtidigt i romantikens hus och helt klart kan du som är singel finna kärleken under den här perioden. En intensivare period, men kanske en mera passionerad sådan kommer mellan den 15 oktober och 7 december – med Mars i relationernas hus. Men du bör ändå vara försiktig med vilka konflikter och intriger som uppstår då eftersom Merkurius är retrograd i det nionde huset mellan den 21 oktober och 10 november.

Den svårare tiden för det sociala livet kan däremot bli slutet av året, när Venus är Retrograd i det elfte huset för socialt liv: från och med 21 december och fram till slutet av året. Intriger och problem uppstår i det sociala livet och det kan förstöra julstämningen så klart.
Hemmet och familjen fortsätter att vara viktiga så länge som Jupiter befinner sig i det fjärde huset för hem och familj och tvillingarnas tecken, fram till den 26 juni 2013. Därefter sker det inte så mycket av vikt på det här området. Om du ska investera i ett nytt hus eller lägenhet, gör det innan Jupiter anländer i det femte huset dvs. under första halvåret. Möjligheterna att köpa/sälja egendom till ett bra pris är färre därefter.

Saturnus i det nionde huset

Saturnus är den stora läraren och den planet som skapar bördor i våra liv. Saturnus är också restriktionens, begränsningarnas, utmaningarnas och strukturens planet. Den här planeten befinner sig nu i det nionde huset och det nionde huset styr över det högre tänkandet, inlärning, högre utbildning, sinnet, långa resor, internet och hemsidor, publikationer, och rättvisefrågor.
Saturnus i det nionde huset vill att du ska lyckas se klarare på tillvaron och det är inte lätt nu när du har Neptunus i ditt eget tecken som får dig att drömma dig bort. Saturnus vill att du tar ansvar för hur du tänker och du som pluggar kommer att lyckas jättebra även om du måste kämpa. Rättegångar kan för en del skapa bekymmer och utmaningar men om du inte ger upp, tänker klart och tydligt, kan du vinna. Några av kan under den här perioden omvandlas till utmärkta advokater.

Att komma ut i rampljuset bör inte skrämma dig heller, men det handlar om att göra det på rätt sätt för att kunna tas på allvar. Internationella kontakter kan bli professionella och allvarliga. Du måste också lära dig att se den stora bilden och hur allting hänger ihop och inte endast den bit som du skulle vilja se. Saturnus i det nionde huset kommer att förändra ditt sätt att tänka. Och du kommer att bli mindre flummig och i stället kan du tänka vetenskapligt.
Det kan också hända att du får problem att nå ut till andra också och måste hitta lösningar. Att resa kan också bli besvärliga på grund av många olika orsaker. Om du reser kan du resa mer på grund av affärer och nytta och inte för nöjets skull. Internationella relationer blir striktare, kontrollerade och strukturerade.

Saturnus i det nionde huset kan också hjälpa dig att nå ut till massorna med viktiga budskap. Du kan bli en föreläsare, kämpa för rättvisa eller för en viss idé. Du utvecklar samtidigt en strategi för att göra det och att lära sig hur kan bli en process som kan ta upp till två år, dvs fram till december 2014 när Saturnus lämnar skorpionen och går in i skytten.
Det nionde huset påverkas även av en månförmörkelse och en fullmåne den 25 april och av en nymåne och en solförmörkelse den 3 november. Därför kommer det att ske förändringar i ditt liv: oavsett om det handlar om att emigrera, om att gå via rättegångar, om att börja, avsluta eller hoppa av utbildningar, lära sig nya språk, eller annat som har med det offentliga livet att göra, kommer du att känna att något av vikt håller på att äga rum.

Jobb och pengar

Uranus är planeten som påverkar ditt andra hus för intäkter och din ekonomiska situation kan bli instabil. Du kan tjäna mycket pengar under vissa perioder men ingeting alls under andra. Det finns en känsla av opportunism med i bilden. Det är viktigt att du skaffar dig en stabilare inkomstkälla som du kan lita på i tider av oro och osäkerhet.

Saker och ting står inte still inom området jobb och ekonomi. I början av året når du viktiga målsättningar inom yrkeslivet i samband med fullmånen och månförmörkelsen i skytten och det tionde huset för status, karriär och framgång. Förändringar på det ekonomiska området sker runt den 18 oktober i samband med månförmörkelsen i väduren. I samband med den sistnämnda månförmörkelsen är den ekonomiska situationen kanske i kris och du får omorganisera eller planera om din ekonomi eftersom det inte kan fortsätta på samma sätt som förut.

Perioden under vilka du tjänar mer pengar än vanligt är perioden 12 mars – 20 april, när planeten Mars befinner sig i väduren och det andra huset för intäkter. Du kan tjäna så pass mycket att du också kan tänka dig att göra lite investeringar i kanske kläder och andra prylar. Att unna sig grejer blir ganska viktigt. En annan bra period kan bli perioden 16 augusti – 11 september. Mot slutet av året är du också ambitiös och vill tjäna extra pengar, i synnerhet efter den 7 december. Försiktighet bör däremot iakttas eftersom den 21 december Venus inleder en retrograd rörelse i stenbocken och det elfte huset för socialt liv, grupper och vänner. Venus förknippas med pengar eftersom planeten styr över Oxens tecken och därför kan Venus retrograd skapa problem och intriger som oftast är kopplade till pengar.

Dagens Horoskop Månadshoroskop Veckans horoskop Gratis Födelsehoroskop

 

Copyright © myTwice.se. Ditt LivsstilsMagasin Online. Med Ensamrätt.